BAE Systems
flow-image

Strategia națională britanică în domeniul cibernetic: Răspunsul BAE Systems

Această resursă este publicată de BAE Systems

Noua strategie națională britanică în domeniul cibernetic reprezintă un moment cheie în ceea ce privește politica și ambițiile în domeniul cibernetic. În acest articol, reflectăm asupra a ceea ce s-a schimbat în ultimii cinci ani, asupra a ceea ce am învățat în acest timp și asupra modului în care noua strategie va conduce evoluțiile necesare în domeniul apărării cibernetice naționale. A fost publicată noua strategie națională britanică în domeniul cibernetic. Ca urmare a analizei integrate și la cinci ani de la Strategia națională de securitate cibernetică din 2016 și de la programul de investiții asociat acesteia, noua strategie se bazează pe experiență și reflectă contextul actual, trasând un nou curs pentru apărarea cibernetică națională a Regatului Unit. În acest document reflectăm asupra a ceea ce s-a schimbat în ultimii cinci ani, asupra a ceea ce am învățat în acest timp despre provocările securității cibernetice și asupra răspunsului Regatului Unit. Explorăm modul în care noua strategie își propune să pună în aplicare aspirațiile Regatului Unit de a fi o putere cibernetică globală și un loc mai sigur pentru a trăi și a lucra online.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate în mediul cloud, Securitate API, Broker de securitate acces Cloud (CASB), Conformitate Cloud, Securitate date în mediul cloud, Reducerea DDoS în mediul cloud, Securitate periferică în mediul cloud, Securitate fișier în mediul cloud, Administrarea posturii de securitate în cloud (CSPM), Protecția sarcinii de muncă în mediul cloud, Detectare și răspuns extinse (XDR), Securizați accesul la serviciile periferice (SASE), Rețea service, Securitate date, Securitate bază de date, Securitate centru de date, Securitate axată pe date, Prevenție pierdere de date (DLP), Software de mascare a datelor, Management cheie de codificare, Securitate date mobile, Gestionare secrete, Securitate rețea, Securitate DNS, Firewall, Sisteme de detectare și prevenire a intruziunii, Microsegmentare, Control acces rețea, Detectarea și răspunsul rețelei (NDR), Protecție de tip sandbox a rețelei, Gestionarea politicii de securitate a rețelei (NSPM), Analiza traficului în rețea (NTA), Perimetru definit de software (SDP), Gestionarea unificată a amenințării, Rețea privată virtuală (VPN), Rețelistică cu încredere zero, Gestionarea vulnerabilității, Gestionarea atacului la suprafață, Gestionarea corecțiilor, Gestionarea vulnerabilității în funcție de riscuri, Instruire coduri sigure, Securitate online, Detectare și reducere bot, Izolare browser, Monitorizare dark web, Protecție împotriva DDoS, Detectarea fraudelor, Portaluri sigure internet