eSentire
flow-image

Guvernanța în domeniul securității cibernetice pentru întreprinderile mici și mijlocii

Această resursă este publicată de eSentire

Crearea unei baze care să permită guvernanța în domeniul securității cibernetice este esențială. Peisajul amenințărilor cibernetice este în continuă expansiune, ceea ce obligă întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) să își adapteze modul de gândire și termenele. IMM-urile nu dispun de aceleași resurse de securitate cibernetică ca și întreprinderile, prin urmare, gestionarea riscurilor cibernetice se reduce la luarea unor decizii în cunoștință de cauză pentru a echilibra riscurile și costurile. Citiți acest raport detaliat pentru un ghid de construire a unei guvernanțe de bază în domeniul securității cibernetice pentru o întreprindere mică sau mijlocie.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Răspuns la incident, Detectare și răspuns gestionate, Investigarea amenințărilor, Criptare, Antivirus, Firewall