Fidelis Cybersecurity
flow-image

Explicația modelului de responsabilitate partajată

Această resursă este publicată de Fidelis Cybersecurity

Într-un mediu cloud, furnizorul de servicii își asumă o parte din sarcinile operaționale, inclusiv cele legate de securitate. Cu toate acestea, furnizorii de cloud securizează doar părțile din infrastructura cloud care rămân sub controlul lor direct. Securitatea pentru tot restul - inclusiv mediile de operare, configurațiile serviciilor, sarcinile de lucru, rețelele, permisiunile utilizatorilor și multe altele - depinde de dumneavoastră. Această abordare a securității se numește modelul de responsabilitate partajată. Iar acordurile de responsabilitate partajată variază de la un furnizor de servicii la altul. În acest raport detaliat, veți afla cum să stăpâniți responsabilitatea partajată, cu informații despre: cum funcționează responsabilitățile partajate din punct de vedere agnostic al furnizorului. Riscurile la care se expune organizația dvs. dacă nu stăpâniți responsabilitățile partajate între toți furnizorii de servicii cloud. Punerea în practică a modelului de responsabilitate partajată cu securitatea cloud unificată.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate în mediul cloud, Răspuns la incident, Identitate și gestionare acces (IAM), Conectare unică (SSO), Securitate rețea, Microsegmentare