Leidos
flow-image

Sprijinirea succesului în sistemul de sănătate al guvernului federal

Această resursă este publicată de Leidos

Automatizarea, expertiza tehnologică și o filozofie de parteneriat dedicată sunt esențiale pentru a conduce la succes. Iar o concentrare perfecționată asupra inovației a ajutat această echipă să livreze mai rapid soluții de asistență medicală unei comunități de peste 100.000 de persoane. Dedicată îmbunătățirii continue a proceselor și colaborării, Leidos, cu sprijinul ServiceNow, este mândră să proiecteze și să implementeze inovații care îmbunătățesc serviciile esențiale.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate în mediul cloud, Securitate API, Broker de securitate acces Cloud (CASB), Conformitate Cloud, Securitate date în mediul cloud, Reducerea DDoS în mediul cloud, Securitate periferică în mediul cloud, Securitate fișier în mediul cloud, Administrarea posturii de securitate în cloud (CSPM), Protecția sarcinii de muncă în mediul cloud, Detectare și răspuns extinse (XDR), Securizați accesul la serviciile periferice (SASE), Rețea service, Securitate date, Securitate bază de date, Securitate centru de date, Securitate axată pe date, Prevenție pierdere de date (DLP), Software de mascare a datelor, Management cheie de codificare, Securitate date mobile, Gestionare secrete