Mandiant
flow-image

Stocarea și disponibilitatea NFT: un risc care merită luat în considerare

Această resursă este publicată de Mandiant

În 2021, am fost martorii unor niveluri explozive de interes și câștiguri financiare în ceea ce privește jetoanele non-fungibile (NFT), care sunt active de artă digitală (adică imagini, gif-uri și muzică) a căror proprietate poate fi dovedită și menționată prin intermediul unui ID de tranzacție pe un blockchain imuabil. Cele mai mari atracții ale acestor obiecte de colecție online sunt natura imuabilă a operelor de artă (în sensul că acestea nu pot fi confiscate, furate sau distruse) și dovada proprietății care se află pe lanț. În cazul celor mai multe NFT create astăzi, utilizatorii nu cumpără un bun imuabil, ci mai degrabă un link imuabil care indică o locație de găzduire în afara lanțului. Deoarece sursa de găzduire nu se află pe lanț, există posibilitatea pierderii activelor. În această postare de pe blog, vom analiza diferite abordări ale stocării NFT și riscurile de securitate și de disponibilitate a datelor asociate.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate date, Securitate bază de date, Securitate centru de date, Securitate axată pe date, Prevenție pierdere de date (DLP), Software de mascare a datelor, Management cheie de codificare, Securitate date mobile, Gestionare secrete, Securitate rețea, Securitate DNS, Firewall, Sisteme de detectare și prevenire a intruziunii, Microsegmentare, Control acces rețea, Detectarea și răspunsul rețelei (NDR), Protecție de tip sandbox a rețelei, Gestionarea politicii de securitate a rețelei (NSPM), Analiza traficului în rețea (NTA), Perimetru definit de software (SDP), Gestionarea unificată a amenințării, Rețea privată virtuală (VPN), Rețelistică cu încredere zero