Netwrix
flow-image

Ce este arhitectura de securitate a informațiilor pentru întreprinderi?

Această resursă este publicată de Netwrix

Cheltuielile pentru securitate și gestionarea riscurilor sunt în creștere la nivel mondial. Dar pe ce îmbunătățiri anume ar trebui să vă concentrați în continuare pentru a vă consolida cel mai bine programul de securitate cibernetică? Pentru multe organizații, construirea unei arhitecturi solide de securitate a informațiilor ar trebui să fie în capul listei. Citiți în continuare pentru a afla ce este arhitectura de securitate a informațiilor și cum vă poate ajuta să vă protejați activele IT esențiale împotriva amenințărilor de securitate cu mai puțină muncă și griji.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate în mediul cloud, Securitate API, Broker de securitate acces Cloud (CASB), Conformitate Cloud, Securitate date în mediul cloud, Reducerea DDoS în mediul cloud, Securitate periferică în mediul cloud, Securitate fișier în mediul cloud, Administrarea posturii de securitate în cloud (CSPM), Protecția sarcinii de muncă în mediul cloud, Detectare și răspuns extinse (XDR), Securizați accesul la serviciile periferice (SASE), Rețea service, Securitate date, Securitate bază de date, Securitate centru de date, Securitate axată pe date, Prevenție pierdere de date (DLP), Software de mascare a datelor, Management cheie de codificare, Securitate date mobile, Gestionare secrete, Securitate rețea, Securitate DNS, Firewall, Sisteme de detectare și prevenire a intruziunii, Microsegmentare, Control acces rețea, Detectarea și răspunsul rețelei (NDR), Protecție de tip sandbox a rețelei, Gestionarea politicii de securitate a rețelei (NSPM), Analiza traficului în rețea (NTA), Perimetru definit de software (SDP), Gestionarea unificată a amenințării, Rețea privată virtuală (VPN), Rețelistică cu încredere zero