Optiv
flow-image

Un peisaj vizual al securității cibernetice

Această resursă este publicată de Optiv

Lumea noastră nu a evoluat niciodată mai rapid în ceea ce privește amenințările cibernetice, inovațiile tehnologice în materie de securitate și transformarea generală a afacerilor. Complexitatea mediului prezent poate părea copleșitoare, dar unii dintre noi se străduiesc să navigheze în această lume modernă și să transforme complexitatea în avantaje. În spiritul creării clarității în haos, această carte aduce la viață unele dintre cele mai convingătoare, uluitoare și provocatoare statistici privind securitatea cibernetică. Sperăm că aceste imagini oferă o perspectivă asupra provocărilor cu care se confruntă industria și a modului în care ne propunem să le abordăm împreună.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate în mediul cloud, Securitate date în mediul cloud, Investigarea amenințărilor, Securitate date, Securitate e-mail, Securitate rețea, Gestionarea vulnerabilității, Gestionarea corecțiilor