Sailpoint
flow-image

7 cele mai bune practici pentru securitatea identității

Această resursă este publicată de Sailpoint

Nu este surprinzător faptul că profesioniștii din domeniul securității caută o soluție de securitate a identității de ultimă generație care să răspundă provocării actuale de îmbunătățire a eficienței, reducând în același timp riscul de securitate. Și cu soluția potrivită, organizația dumneavoastră poate deveni mai sigură, mai eficientă, poate economisi costuri și poate reduce frustrarea cauzată de practicile și politicile ineficiente. Am identificat șapte cele mai bune practici pe care ar trebui să le urmați pe măsură ce vă dezvoltați strategia de securitate a identității.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate în mediul cloud, Securitate API, Broker de securitate acces Cloud (CASB), Conformitate Cloud, Securitate date în mediul cloud, Reducerea DDoS în mediul cloud, Securitate periferică în mediul cloud, Securitate fișier în mediul cloud, Administrarea posturii de securitate în cloud (CSPM), Protecția sarcinii de muncă în mediul cloud, Detectare și răspuns extinse (XDR), Securizați accesul la serviciile periferice (SASE), Rețea service, Confidențialitate, Management ciclu de viață certificat, DMARC, Criptare, Rețea proxy, Certificate SSL și TSL, Securitate date, Securitate bază de date, Securitate centru de date, Securitate axată pe date, Prevenție pierdere de date (DLP), Software de mascare a datelor, Management cheie de codificare, Securitate date mobile, Gestionare secrete, Gestionare identitate, Autentificare biometrică, Director cloud, Identitate client și gestionare acces (CIAM), Identitate decentralizată, Identitate și gestionare acces (IAM), Autentificare multifactorială (MFA), Autentificare fără parolă, Manager de parole, Aplicarea politicii privind parolele, Gestionarea accesului privilegiat (PAM), Autentificare în funcție de riscuri, Resetare neasistată a parolei (SSPR), Conectare unică (SSO), Activarea și guvernanța utilizatorului, Securitate e-mail, Securitate e-mail în mediul cloud, Antispam e-mail, Codificare e-mail, Protecție inteligentă e-mail, Portal sigur e-mail