Secureworks
flow-image

Reduceți oboseala alertelor în mediul dumneavoastră IT

Această resursă este publicată de Secureworks

Echipele de securitate au sarcina de a gestiona un volum uriaș de jurnale de alertă, iar acest zgomot poate copleși orice echipă - ca să nu mai vorbim de un analist individual. Un studiu recent a arătat că 70% dintre echipele SOC sunt afectate emoțional de munca lor de gestionare a alertelor de amenințări IT - și mai mult de jumătate au declarat că nu sunt pe deplin încrezători în capacitatea lor de a stabili priorități și de a răspunde. Pe măsură ce peisajul amenințărilor cibernetice continuă să evolueze și suprafețele de atac cresc, ce înseamnă acest lucru pentru echipele de securitate care încearcă să sorteze zgomotul pentru a detecta amenințările reale la adresa mediului lor? Înțelegerea imaginii de ansamblu a modului în care evoluează peisajul de securitate este un prim pas pentru a aborda această provocare continuă. Citiți acum pentru a descoperi cum XDR combate zgomotul de securitate cibernetică pentru a oferi o apărare cu adevărat robustă.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate în mediul cloud, Securitate API, Detectare și răspuns extinse (XDR), Răspuns la incident, Investigarea amenințărilor, Securitate e-mail, Firewall