Telos
flow-image

Întrebări și răspunsuri privind oboseala unui audit: auditul mai eficient al programelor de securitate cibernetică și de confidențialitate a datelor

Această resursă este publicată de Telos

În fața standardelor de securitate și confidențialitate în continuă creștere, organizațiile IT se luptă să angajeze și să mențină personal cu experiența și pregătirea necesare pentru a îndeplini cerințele de conformitate. Repercusiunile personale, profesionale și organizaționale ale presiunii tot mai mari a oboselii de audit sunt reale. Patru experți în securitate și conformitate, cu o vastă experiență în sectorul public și privat, s-au reunit în cadrul Summit-ului privind riscurile cibernetice și confidențialitatea datelor, găzduit de Compliance Week, pentru a discuta despre impactul poverii tot mai mari a auditului asupra organizațiilor IT.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Gestionarea vulnerabilității