Titan HQ
flow-image

Problemele de securitate cibernetică și de protecție a datelor sunt principalii factori care determină noi dispute juridice

Această resursă este publicată de Titan HQ

Furtul de date provoacă mai mult decât furtul de identitate al consumatorilor, fraudele și afectarea reputației întreprinderilor. De asemenea, duce la plăți costisitoare pentru încălcarea conformității și la litigii. De fapt, cercetările recente privind cele mai recente tendințe în materie de litigii arată că o creștere a numărului de procese este cauzată de încălcări ale securității datelor și de incidente de securitate cibernetică. Răspunsul evident este de a avea controale mai bune de securitate cibernetică, dar atacatorii continuă să creeze programe malware și exploatare tot mai sofisticate, dezvoltate pentru a ocoli controalele.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Prevenție pierdere de date (DLP), Securitate e-mail, Firewall