Trellix
flow-image

Este timpul să impulsionăm schimbarea prin provocarea atacatorilor

Această resursă este publicată de Trellix

Anul trecut a demonstrat puterea de voință a actorilor rău intenționați, care au atins noi culmi de infiltrare și succes. La fel cum noi evoluăm în viață târându-ne înainte de a putea merge, actorii rău intenționați și-au perfecționat abilitățile an de an, breșă după breșă, pentru a deveni mai rapizi și mai puternici. În timp ce în 2020 plățile pentru ransomware s-au ridicat la câteva milioane de dolari per atac, anul 2021 a dovedit apetitul vorace pe care actorii rău intenționați îl au cu adevărat, pe măsură ce au reușit să-și atingă obiectivele. Citiți acum pentru a descoperi cum să preluați conducerea prin provocarea atacatorilor.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate e-mail, Securitate e-mail în mediul cloud, Antispam e-mail, Codificare e-mail, Protecție inteligentă e-mail, Portal sigur e-mail, Securitate rețea, Securitate DNS, Firewall, Sisteme de detectare și prevenire a intruziunii, Microsegmentare, Control acces rețea, Detectarea și răspunsul rețelei (NDR), Protecție de tip sandbox a rețelei, Gestionarea politicii de securitate a rețelei (NSPM), Analiza traficului în rețea (NTA), Perimetru definit de software (SDP), Gestionarea unificată a amenințării, Rețea privată virtuală (VPN), Rețelistică cu încredere zero, Securitate online, Detectare și reducere bot, Izolare browser, Monitorizare dark web, Protecție împotriva DDoS, Detectarea fraudelor, Portaluri sigure internet