Trend Micro
flow-image

Navigarea pe noi frontiere: raportul anual de securitate cibernetică Trend Micro 2021

Această resursă este publicată de Trend Micro

Transformările digitale care au permis multor întreprinderi să se mențină pe linia de plutire pe fondul crizei din domeniul sănătății Covid-19 au adus, de asemenea, schimbări majore în domeniul securității cibernetice, al căror impact a fost încă resimțit pe scară largă în 2021. În raportul nostru anual privind securitatea cibernetică, analizăm anul din punct de vedere al celor mai importante preocupări de securitate care au apărut și au persistat în 2021, cu perspective și recomandări menite să ajute organizațiile să facă față peisajului amenințărilor în continuă evoluție.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate în mediul cloud, Răspuns la incident, Identitate și gestionare acces (IAM), Securitate rețea, Firewall, Gestionarea corecțiilor