Tripwire
flow-image

Cinci pași esențiali: ciclul de viață complet al riscului de securitate și al conformității pentru guvern

Această resursă este publicată de Tripwire

Menținerea securității și a conformității în mediul în continuă schimbare de astăzi este o sarcină care nu se termină niciodată. Pentru a gestiona această sarcină, cele mai de succes organizații guvernamentale adoptă o abordare sistematică care promovează îmbunătățirea continuă.Tripwire este un furnizor de top de controale fundamentale la nivel de întreprindere pentru securitatea, conformitatea și operațiunile IT federale. Ne-am ascultat clienții pentru a înțelege procesele pe care le-au implementat pentru a ne asigura că programele lor de securitate și conformitate continuă să se îmbunătățească. Rezultatul a fost distilat în acest ciclu de viață în cinci pași al riscurilor de securitate și conformitate, care răspunde la întrebări: Cât de sigură și conformă este rețeaua noastră? Ce probleme de top trebuie să abordăm astăzi pentru a îmbunătăți securitatea și a atinge conformitatea? Cine este responsabil și cum se descurcă? Descărcați acest ghid pas cu pas pentru a reduce riscurile și a demonstra conformitatea!

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate în mediul cloud, Securitate API, Broker de securitate acces Cloud (CASB), Conformitate Cloud, Securitate date în mediul cloud, Reducerea DDoS în mediul cloud, Securitate periferică în mediul cloud, Securitate fișier în mediul cloud, Administrarea posturii de securitate în cloud (CSPM), Protecția sarcinii de muncă în mediul cloud, Detectare și răspuns extinse (XDR), Securizați accesul la serviciile periferice (SASE), Rețea service, Securitate rețea, Securitate DNS, Firewall, Sisteme de detectare și prevenire a intruziunii, Microsegmentare, Control acces rețea, Detectarea și răspunsul rețelei (NDR), Protecție de tip sandbox a rețelei, Gestionarea politicii de securitate a rețelei (NSPM), Analiza traficului în rețea (NTA), Perimetru definit de software (SDP), Gestionarea unificată a amenințării, Rețea privată virtuală (VPN), Rețelistică cu încredere zero, Securitate online, Detectare și reducere bot, Izolare browser, Monitorizare dark web, Protecție împotriva DDoS, Detectarea fraudelor, Portaluri sigure internet