Vectra Al
flow-image

Provocări privind securitatea în cloud

Această resursă este publicată de Vectra Al

Nevoia de rapiditate și agilitate în afacerile digitale de astăzi, mereu conectate, a determinat echipele IT să transforme infrastructura tradițională locale în arhitecturi native cloud. Ascensiunea DevOps și utilizarea Platform as a Service (PaaS) & Infrastructure as a Service (IaaS) au fost fundamentale pentru această schimbare și reprezintă acum norma. La prima vedere, ciclul de viață al atacurilor în cloud pare similar cu cel al rețelei tradiționale. Cu toate acestea, după cum discutăm aici, există câteva diferențe cheie care schimbă modul în care trebuie să fie luată în considerare securitatea.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate în mediul cloud, Protecția sarcinii de muncă în mediul cloud, Antivirus, Securitate e-mail, Securitate rețea, Firewall, Control acces rețea