Vipre
flow-image

Închiderea ușii în fața infractorilor cibernetici: cele mai bune practici pentru gestionarea corecțiilor

Această resursă este publicată de Vipre

Gestionarea corecțiilor a devenit din ce în ce mai importantă, deoarece infractorii cibernetici descoperă în mod constant noi vulnerabilități, ceea ce obligă furnizorii de software să răspundă cu corecții frecvente și neregulate, care elimină aceste vulnerabilități. Cu cât puteți implementa mai rapid și mai eficient aceste corecții, cu atât mai repede veți neutraliza amenințările semnificative la adresa securității. Examinați lista noastră cu cele mai bune practici de gestionare a corecțiilor, care vă va ajuta să formulați o strategie coerentă de gestionare a corecțiilor care poate maximiza securitatea rețelei și poate preveni întreruperile în ceea ce privește eficiența operațională și productivitatea.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Investigarea amenințărilor, Protecție punct final, Antivirus, Securitate rețea, Gestionarea corecțiilor