WatchGuard
flow-image

Evadarea din labirintul Ransomware

Această resursă este publicată de WatchGuard

Ransomware este o formă de malware în continuă evoluție, concepută pentru a fura date critice pentru afaceri și apoi a le vinde sau a cripta fișierele de pe un dispozitiv, ceea ce face ca fișierele și sistemele care se bazează pe ele să nu mai poată fi utilizate. Actorii rău intenționați cer apoi o răscumpărare în schimbul decriptării. Atacurile de tip ransomware cresc dramatic ca număr și frecvență de la an la an, iar incidentele de mare impact și care fac titlurile ziarelor sunt în continuă creștere ca volum și amploare. Aflați cum să vă consolidați securitatea cu o soluție completă de securitate a punctelor finale care să răspundă celor mai recente amenințări.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Criptare, Protecție punct final, Antivirus, Autentificare multifactorială (MFA), Manager de parole, Securitate rețea, Firewall