Zscaler
flow-image

Abordări de securitate a rețelelor și argumente pentru Zero Trust

Această resursă este publicată de Zscaler

Directorii de top spun că bagajul tehnic al rețelelor moștenite îi împiedică să își transforme afacerea din ce în ce mai mult, organizațiile se orientează către Zero Trust pentru a transforma IT-ul și a răspunde cerințelor în schimbare pe care le așteaptă afacerea și clienții săi. Pentru că, să recunoaștem, o abordare locală a rețelelor de întreprindere nu mai este eficientă și nu oferă flexibilitatea și securitatea de care au nevoie acum organizațiile. Pentru a înțelege mai bine provocările și oportunitățile cu care se confruntă organizațiile în timpul acestei transformări, IDG a intervievat principalii CXO și alți lideri IT. Acest lucru a dus la următoarele perspective despre starea actuală și viitorul IT: practici/soluții de securitate de top care permit accelerările cloud. Principalele provocări cu care se confruntă în prezent organizațiile atunci când mută datele și aplicațiile în afara centrului de date. Cele mai mari provocări atunci când se colaborează între echipele de securitate și cele de rețea. De ce este timpul să se retragă o abordare locală și să se accelereze adoptarea Zero Trust.

Descărcați acum

box-icon-download

*câmpuri obligatorii

Vă rugăm să vă exprimați acordul cu condițiile

Prin solicitarea acestei resurse, sunteți de acord cu termenii noștri de utilizare. Toate datele sunt protejate de Notificarea noastră privind confidențialitatea. Dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să ni le transmiteți prin e-mail la dataprotection@headleymedia.com.

Categorii aferente Securitate în mediul cloud, Broker de securitate acces Cloud (CASB), Administrarea posturii de securitate în cloud (CSPM), Protecția sarcinii de muncă în mediul cloud, Securizați accesul la serviciile periferice (SASE), Criptare, Prevenție pierdere de date (DLP), Securitate rețea, Firewall